A webhely használati feltételei

1. Feltételek

A https://jamshowband.hu oldalról elérhető Weboldal elérésével Ön magára nézve kötelezőnek fogadja el a jelen Weboldal használati feltételeit, és elfogadja, hogy Ön felelős a vonatkozó helyi törvények szerinti megállapodásért. Ha nem ért egyet ezen feltételek bármelyikével, tilos hozzáférnie ehhez az oldalhoz. A Weboldalon található anyagokat szerzői jog és védjegyjog védi.

2. Licenc használata

A jamshowband.hu weboldalán található anyagok egy példányának ideiglenes letöltése engedélyezett, csak személyes, nem kereskedelmi célú, átmeneti megtekintés céljából. Ez egy licenc megadása, nem pedig a tulajdonjog átruházása, és a licenc alapján nem teheti meg:

  • módosítsa vagy másolja az anyagokat;
  • az anyagokat bármilyen kereskedelmi célra vagy nyilvános megjelenítésre használja;
  • megkísérelni a jamshowband.hu webhelyén található szoftverek visszafejtését;
  • távolítson el minden szerzői jogi vagy egyéb tulajdonjogi megjegyzést az anyagokról; vagy
  • az anyagok átvitele egy másik személyre, vagy az anyagok „tükrözése” bármely másik szerveren.

Ez lehetővé teszi, hogy a jamhowband.hu megszűnjön a korlátozások megsértése esetén. Felmondás esetén a megtekintési joga is megszűnik, és meg kell semmisítenie a birtokában lévő letöltött anyagokat, legyen az nyomtatott vagy elektronikus formátumú.

3. Jogi nyilatkozat

A jamshowband.hu weboldalán található összes anyag „ahogy van”. A jamhowband.hu nem vállal garanciát, legyen az kifejezett vagy hallgatólagos, ezért minden egyéb szavatosságot érvénytelenít. Továbbá a jamshowband.hu nem vállal felelősséget a Weboldalán található anyagok felhasználásának pontosságával vagy megbízhatóságával kapcsolatban, vagy egyéb módon az ilyen anyagokkal vagy a Weboldalhoz kapcsolódó webhelyekkel kapcsolatban.

4. Korlátozások

A jamshowband.hu vagy beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen kárért, amely a jamshowband.hu weboldalán található anyagok felhasználásából vagy felhasználásának képtelenségéből adódik, még akkor sem, ha a jamshowband.hu vagy a jelen Weboldal meghatalmazott képviselője értesítést kapott szóban vagy írásban, az ilyen károk lehetőségéről. Egyes joghatóságok nem engedélyezik a vélelmezett garanciák korlátozását vagy a véletlen károkért való felelősség korlátozását, előfordulhat, hogy ezek a korlátozások nem vonatkoznak Önre.

5. Revíziók és hibák

A jamshowband.hu weboldalán megjelenő anyagok technikai, tipográfiai vagy fényképészeti hibákat tartalmazhatnak. A jamhowband.hu nem ígéri, hogy a weboldalon található anyagok pontosak, teljesek vagy aktuálisak. A jamhowband.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a Weboldalán található anyagokat. A jamhowband.hu nem vállal kötelezettséget az anyagok frissítésére.

6. Linkek

A jamshowband.hu nem vizsgálta át a Weboldalára hivatkozott összes oldalt, és nem vállal felelősséget az ilyen linkelt oldalak tartalmáért. Bármilyen hivatkozás jelenléte nem jelenti azt, hogy a jamhowband.hu támogatja az oldalt. A hivatkozott webhelyek használata a felhasználó saját felelősségére történik.

7. A webhely használati feltételeinek módosításai

A jamshowband.hu bármikor, előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja a Weboldalára vonatkozó jelen Felhasználási feltételeket. A Webhely használatával Ön elfogadja, hogy magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen Felhasználási Feltételek aktuális verzióját.

8. Az Ön adatvédelme

Kérjük, olvassa el Adatvédelmi irányelveinket.

9. Irányadó jog

A jamshowband.hu Webhellyel kapcsolatos bármely követelésre a hu törvényei az irányadók, tekintet nélkül annak kollíziós rendelkezéseire.