loading

Vacsorazene

Vacsoraestek, fogadások, kiállítások, bemutatók zenei igényének kiszolgálására, csendes, beszélgetős estek, délutánok háttérzenei élménye.

Sokszor hallottuk már, hogy de jó lenne a zenekar a rendezvényre csak hangos.., Nagy a zenekar létszáma.., Beszélgetni szeretnénk zenehallgatás közben... Azon kezdtünk töprengeni, hogyan tudjuk ezt az igényt kielégíteni. Így született egy olyan felállása a zenekarnak, ami kiváló lehet vacsoraestek, fogadások, kiállítások, bemutatók zenei igényének a kiszolgálására!

Természetesen a fő zenekar maradt a J.A.M Showband, de ezzel a produkcióval is igyekezünk a megrendelő igényeit továbbra is magas szinten kiszolgálni. A zenekar ezen összetétele alapvetően egy duo, de szeret bővülni ha van rá lehetőség.

Nem kifejezetten táncos esték zenei szolgáltatása a cél, sokkal inkább csendes, beszélgetős estek, délutánok háttér zenei élménye, ez talán a repertoárból is látszik.

Ez előadás, hogy színesebb legyen saját magunk által elkészített zenei alapokkal egészül ki, de vannak dalok amik csak egy gitár segítségével szólalnak meg.

A műsorban a Spanyol, Olasz, Francia, Angol, Német és természetesen Magyar nyelvű szerzemények illetve átdolgozások is előfordulnak.

Olvassa el mit mondtak rólunk

Vélemények

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Keressen minket bizalommal

Rechner Csaba

Kattintson ránk és kövessen minket!