loading

Vacsorazene

Vacsoraestek, fogadások, kiállítások, bemutatók zenei igényének kiszolgálására, csendes, beszélgetős estek, délutánok háttérzenei élménye.

Sokszor hallottuk már, hogy de jó lenne a zenekar a rendezvényre csak hangos.., Nagy a zenekar létszáma.., Beszélgetni szeretnénk zenehallgatás közben... Azon kezdtünk töprengeni, hogyan tudjuk ezt az igényt kielégíteni. Így született egy olyan felállása a zenekarnak, ami kiváló lehet vacsoraestek, fogadások, kiállítások, bemutatók zenei igényének a kiszolgálására!

Természetesen a fő zenekar maradt a J.A.M Showband, de ezzel a produkcióval is igyekezünk a megrendelő igényeit továbbra is magas szinten kiszolgálni. A zenekar ezen összetétele alapvetően egy duo, de szeret bővülni ha van rá lehetőség.

Nem kifejezetten táncos esték zenei szolgáltatása a cél, sokkal inkább csendes, beszélgetős estek, délutánok háttér zenei élménye, ez talán a repertoárból is látszik.

Ez előadás, hogy színesebb legyen saját magunk által elkészített zenei alapokkal egészül ki, de vannak dalok amik csak egy gitár segítségével szólalnak meg.

A műsorban a Spanyol, Olasz, Francia, Angol, Német és természetesen Magyar nyelvű szerzemények illetve átdolgozások is előfordulnak.

Olvassa el mit mondtak rólunk

Vélemények

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Keressen minket bizalommal

Rechner Csaba

Kattintson ránk és kövessen minket!

Gyorsan, szakértőktől az év mindennapján

Duguláselhárítás azonnal

Gyorsan, szakértőktől az év mindennapján

Vállaljuk zuhanyzók, kádak, fő lefolyó csövek, mosogatók duguláselhárítását, kamerás csővizsgálattal is. Elhárítjuk a dugulást, kitisztítjuk a csöveket és tisztaságot hagyunk magunk után. Hívjon minket ha duguláselhárításra van szüksége!