loading

Partyzene

Legyen az céges rendezvény, gólyabál, szalagavató, utcabál, születésnap, városi rendezvények, falunapok, klubkoncertek: a JAM Showband egész estés szórakozást nyújt bárhol, ahol a bulié a főszerep.

Igazi, élőzenés koncerthangulattal, változatos repertoárral, profi fény- és hangtechnikával fogjuk az Ön rendezvényét is felejthetetlenné varázsolni.

Zenekarunk igazi party zenekar, teljesen élő felállással (dob, basszusgitár, gitár, zongora, 1 vagy 2 ének), akár plusz hangszerekkel kiegészülve (konga, fúvósok, stb), az Önök igényei szerint biztosítja a garantáltan jó hangulatot. Tagjaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, de mindig nagy lendülettel, fiatalos stílusban szórakoztatják a nagyérdeműt.

A külföldi közönség sem lehet akadály, frontembereink angol és spanyol nyelvtudásúak, így nagyobb, nemzetközi cégek rendezvényeit is bátran bízza a JAM Showbandre – az ország egész területén. Célunk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk, amelyre évek múltán is emlékeznek. Repertoárunkban a klasszikusoktól a legmodernebb slágerekig minden korosztály megtalálja a kedvére valót.

Igény esetén élő karaoke-t is szervezhet a zenekar kíséretével, de műsorvezetői szolgáltatást is vállalunk – fő célunk a rugalmasság, a megrendelő minden ígényének kielégítése. Keressen minket bizalommal, minden kérését meghallgatjuk és maximálisan igyekszünk kiszolgálni.

Zenekarunk természetesen rendezvények teljes hang-, fény- és színpadtechnikai igényeit is ki tudja szolgálni (kb 1000 főig), ehhez kérjünk kattintson a Hangosítás menüpontra.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett megrendelőink közt köszönthetjük.

Olvassa el mit mondtak rólunk

Vélemények

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Keressen minket bizalommal

Rechner Csaba

Kattintson ránk és kövessen minket!