loading

Esküvős fellépések

Gratulálunk a döntésetekhez, hogy házassággal pecsételitek meg kapcsolatotokat! A mi feladatunk az, hogy a barátok, családtagok és persze Ti egy nagyot bulizhassatok.

Ez sikerülni fog a JAM Showband zenekarral.

Nézzetek bele a repertoárunkba ami kifejezetten esküvőkre készült, itt találhattok rólunk néhány írást pároktól akik minket választottak!

Köszönjük a remek hangulatot és a profizmust, amivel az esküvőnkhöz hozzájárultatok. Azt kaptuk, amit vártunk, sőőőt... Ez volt életünk legjobb bulija! Büszkék vagyunk, hogy a mi lagzinkon a J.A.M. Showband zenélt. Találkozunk az aranylakodalmon 🙂

Ezer köszi, puszi, ölelés: Orsi & Laci

Miért jó az élőzene az esküvőkön?

Az esküvő egy igazán különleges dolog, ha nem az egyik legkülönlegesebb egy ember életében. Ezt koronázza meg a lakodalom, ami pedig egy hatalmas buli. Egy esküvő hangulatát és stílusát alapvetően határozza meg az, hogy milyen stílusú zenekart választunk hozzá. A mai, modernebb esküvőkhöz sokan inkább DJ-t tudnak csak elképzelni, de a mai, modernebb zenekarok - mint amilyen a JAM Showband is -, szinte minden igényt ki tudnak elégíteni és magas minőségben játszák a legújabb slágereket és a régi klasszikusokat is. Ne felejtsük el, hogy egy lakodalom hagyományosan élőzenés: ha a menyecsketánc alatt mulatós zenét szeretnétek - ami valljuk be egy DJ-től szokatlan lenne - a zenekarra ezt is bátran rábízhatjátok. Az élőzenének ereje, dinamikája van, egy jó frontember a közönséget is bevonja a koncertbe, közös énekléssel, tánccal, egy élő, dögös gitárszóló pedig felülmúlhatatlan.

Ne becsüljük le azt, amit úgy emlegetnek: az élő zene varázsa.

A JAM Showband a lakodalmakon is igazi koncerthangulatot biztosít, folyamatos, közvetlen kapcsolatot tart fenn a közönséggel. Mindig igyekszünk a vendégösszetételhez, a korosztályhoz is igazodni, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. Így bátran mondjátok el nekünk, hogy pontosan mire vágytok, a legfontosabb az, hogy Ti mit szeretnétek, mert ez a nap jó esetben csak egyszer jön el az életetekben! És mi azért dolgozunk, hogy ezt minél emlékezetesebbé tegyük a számotokra.

Repertoár és választott zenék

Zenekarunk repertoárja folyamatosan bővül, változik, igyekszünk mindig az aktuális zenei trendekhez is igazodni, megtanulni a legfrissebb slágereket, de természetesen a kalsszikus slágerek, az úgynevezett “kötelező darabok” soha nem maradhatnak ki nálunk sem a koncertek során. Igény esetén mulatós stílusban is játszunk – de a fő csapásvonal nálunk inkább a könnyűzene. Színesítésként vagy a nyugodtabb pillanatokra vállalunk jazzstandardeket és szalonzenét is. Itt is minden a kommunikáción múlik. A párokkal, akik minket választottak, előzetesen egyeztetünk, hogy pontosan mire van szükségük. Ha van számotokra kedves dal amire együtt táncolnátok, vagy akár szeretnétek a párotoknak énekelni valamit, ezt nyugodtan osszátok meg velünk – természetesen előre, a szervezés során -, szívesen megtanulunk új dalokat is csak a Ti esküvőtökre. Böngésszétek át repertoárunkat. Minden megoldható, csak legyen kristálytiszta az, hogy mit is vártok el tőlünk. Ha bármilyen okból esetleg nem tudjuk teljesíteni a kéréseteket, ezt is meg fogjuk mondani – bár ilyen még nem fordult elő. =) És ne felejtsétek: bízzatok meg a zenekarban! Mi már sok-sok esküvőn részt vettünk, sok tapasztalattal rendelkezünk e téren, és mindenben a Ti segítségetekre leszünk, hogy a nagy nap tökéletes legyen.

A szünetekben gépzenét szolgáltatunk, de ha ekkor is ragaszkodtok az élő zenéhez, akkor csendesebb jazz standardekkel vagy instrumentális zenékkel ez is teljesíthető. Nyitótánchoz mp3-as formátumú dalokat pendrive-ról le tudunk játszani, de jobb, ha ezt is előre elkülditek számunkra, így nem érhet meglepetés. Természetesen a teljes hangosítást is tudjuk vállalni, illetve fényeket is biztosítunk.

Bármilyen hangosítással való külön kéréssel is fordulhattok hozzánk – pl szertartás hangosítása, vetítéshez hang vagy projector kérése, stb.

Esküvői zenekar Székesfehérváron

Székesfehérváron és környékén válasszátok a JAM Showbandet.

Zenekarunk székesfehérvári illetőségű, így max 30 km-es körzetben nem kell utazási költséget fizetnetek, a szervezés időszakában is könnyen, gyorsan tudunk találkozót szervezni. Jó helyismerettel rendelkezünk, akár a helyszín kiválasztásában is tudunk segíteni, illetve ismerünk sok helyi fotóst, ceremóniamestert is. Amennyiben ajánlásokra van szükségetek, nézzétek meg a partnereinket a főoldalon vagy kérdezzetek minket személyesen.

Természetesen a ország bármely pontjára elmegyünk egy jó buli kedvéért, de hazai pályán mindig könnyebb. 😉

Jó esküvői zenekar ismérvei

Egy jó esküvői zenekar rugalmas, felkészült, széles repertoárral és sok tapasztalattal rendelkezik, jó megjelenésű és profin szólal meg. Számunkra fontos a teljes élő felállás, tehát nálunk nincsenek gagyi, midi alapokra játszott zenék. Több énekesünk is van, így a női előadók dalait nem kell férfihangon énekelve hallgatni, és fordítva. Frontembereink több nyelven beszélnek, így az angol és spanyol nyelvő slágerek sem hangzanak úgy, mintha kínaiul énekelnék őket. Az esküvőkön is adott az igazi koncerthangulat, a fiatalos lendület, mi nem spórolunk az energiával. Élvezzük, amit csinálunk, ez nekünk is egy nagy buli, és ez ráragad a közönségre is.

Rendelkezünk az esemény lebonyolításához szükséges profi felszereléssel, hang- és fénytechnikával, így neked semmi ilyesmiért nem kell aggódni. Sőt, igény esetén a szertartás vagy képvetítés hangosítását is meg tudjuk oldani, de nászmenetet is kísértünk már, valamint DJ szolgáltatás vagy műsorvezetői feladatok betöltésére is kérhettek minket. Kérjetek személyre szabott ajánlatot.

A zenekar házhoz megy

Mint már említettük, zenekarunk székesfehérvári illetőségű, de az ország bármely pontján vállalunk fellépéseket, 30 km-es körzeten kívül utiköltség térítésével, ám utazásunkat saját magunk bonyolítjuk, ezzel nem terheljük párjainkat. Akár országhatáron kívülre is utazunk, voltunk már Szlovákiában, Ausztriában is.

Mindig elérhetőek vagyunk telefonon, de emailre vagy Facebook-os megkeresésre is még aznap reagálunk. A zenekar több tagja is foglalkozik a szervezéssel, így valaki biztosan mindig elérhető. Ha kapcsolatba szeretnétek lépni velünk, a Kapcsolat menüpont segítségével könnyedén megtehetitek, de a jamshowband@gmail.hu vagy kapcsolat@jamshowband.hu email címeken és Facebook üzenetben is írhattok, és a weboldalon feltűntetett telefonszámokon is elérhettek bennünket.

Érdemes minél előbb megkeresni minket amint tudjátok a dátumot, vagy még annál is előbb: egy zenekar egy nap csak egy esküvőn tud jelen lenni, így ha egy adott időpont már foglalt, sajnos nem tudunk több rendezvényt vállalni. Egy írásban lefixált esküvőt azonnal rögzítünk a naptárunkban, de sajnos ennek hiányában nem tudunk fenntartani helyeket. Írásos (email) megegyezés után szerződést írunk alá, foglalót viszont nem szoktunk kérni: szerintünk egy egy bizalmi kapcsolat, arra kérjük párjainkat, hogy bízzanak bennünk, cserébe mi is bízunk Bennük!

Zenekarunk esküvői műsora a következőket tartalmazza
  • 5 fős zenekari felállással (dob, szólógitár, basszusgitár, billentyűs hangszerek, énekes hölgy)
  • Élőzene szolgáltatás nyitótánctól, másnap hajnalig (a rendezvény menetéhez alkalmazkodva, szünetek csak a 'kötelező' leállások alkalmával)
  • Minden szükséges hang- és fénytechnikai berendezés biztosítása (+1 fő technikus személyzettel)
  • Székesfehérvár 30km-es körzetén belül a szállítási/utazási költséget
  • Események alatt (tortázás, vacsora, stb. amikor az együttes nem játszik) megfelelő hangulatú, igényes háttérzene biztosítása lejátszóról
Kiegészítő szolgáltatások, külön díjazás ellenében
  • Szertartás hangosítása
  • Szertartás alatti élőzene több választható megoldással
  • Komplett esküvői rendezvényszervezés (zenekarral összeszokott szolgáltatóval)
  • Ceremóniamester szolgáltatás (zenekarral jól összeszokott, komplett esküvői ceremóniamester szolgáltató)

Reméljük Titeket is elégedett párjaink között üdvözölhetünk hamarosan, és egy fergeteges J.A.M SHOW-val járulhatunk hozzá esküvőtökhöz!

Olvassa el mit mondtak rólunk

Vélemények

Kérje személyre szabott ajánlatunkat

Keressen minket bizalommal

Rechner Csaba

Kattintson ránk és kövessen minket!