A JAM Showband gyökerei egészen 1998-ig húzódnak vissza, amikor egy baráti társaság összeállt, hogy egy diákfesztivál színpadára kiállhassanak, ami ezek után történt, az pedig már történelem. Az évek során a zenekar sok változáson, tagcserén ment át, próbáltunk mindig a közönség igényeihez alkalmazkodni, közben teltek az évek, idősebbek lettünk, megértünk, felnőttünk, a fiatal, szinte tinédzser tagokból felnőttek, gyermekes édesanyák és édesapák lettek.

Csapatunk rengeteg helyen zenélhetett már a nagyérdeműnek, céges rendezvényeken keresztül esküvőkön, privát születésnapi partykon, szilveszteri bálokon, szállodákban, kis és nagyszínpadokon, muzsikáltunk már együtt Muck Ferenc szaxofonossal, vagy Gájer Bálint énekessel is. Repertoárunk a 70-80-as évek kalsszikusaitól a mai legnagyobb slágerekig terjed, de ki tudjuk elégíteni a mulatós zene kedvelőinek igényeit is, vagy akár baráti beszélgetések, borkóstolók háttérzenéjét is tudjuk szolgáltatni.

Zenekarunk többrétegű, professzionális hang-, fény- és színpadtechnikai felszereléssel rendelkezik, mellyel bel- és kültéri, maximum 1000 fős rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, képzett szakemberek segítségével. További részletekért kérem kattintson ide.

Reméljük, hogy hamarosan an Ön rendezvényén is találkozhatunk!

JAM Showband